vineri, 14 februarie 2014

14 Februarie - Un MOTIV în plus!!!


Mesaje de dragoste, 
inimioare roșii, 
flori, 
jucării de pluș, 
ciocolate.....
Posibil că nu-i greu de ghicit, sigur va-ți dat seama că este vorba de Ziua Îndrăgostiților ori Valentine's Day
Banal nu... ???
Ziua îndrăgostiților....de parcă pentru ca să fii îndrăgostit trebuie să aștepți o Zi specială în An, de parcă ca sa spui un Te Iubesc este nevoie de o ocazie specială, ci nu să spui atunci....cind simți asta.....mda.
Totuși vine o zi în an, 14 Februarie cînd toți cumpără cadouri, flori, inventează cele mai originale modalități de a-și uimi Jumătatea. Astfel încît această zi nu trece pe neobservate pentru cei romantici, pentru îndrăgostiți.


De ce Februarie? 
Pentru că provine de la cuvîntul latinesc ceea ce înseamnă "a purifica".
De ce Ziua Îndrăgostiților? 
Pentru că este o Zi, o ocazie în plus în care poți să îi mai spui încă o dată Te iubesc, în care poți să spui primul Te iubesc pentru cei ce încă nu au spus asta (ascunzîndu-te cumva după această zi). 
O zi în plus în care poți să îți aduni toate gîndurile și să îți concentrezi dorința spre altceva la fel de important pentru tine, decît să aștepți cu nerăbdare/disperare "Prințul Mult Iubit", care .... cu siguranță că va veni, dar într-o zi în care tu vei înceta să-l mai aștepți cu atîta nerăbdare...din simplul motiv că lucrurile frumoase se întîmplă cu Tine, atunci...cînd te aștepți mai puțin...(este și asta o lege, vrem noi sau nu vrem). 
O zi în care cei certați de dimineață au ocazia în plus de a se împăca, căci nu-i nimic mai frumos decît Arta Iertării și a IUBIRII....
O zi în plus de a acorda un pic mai multă atenție persoanei de alături printr-o floare dăruită, o cafea făcută de "El" dimineața, o ciocolată pentru un "bonus" de dulce adus în viața voastră.
 Nu aștepta o zi specială pentru a spune ceea ce simți, spune-o cînd simți, așa cum simți, cui simți că vrei să spui...Nu aștepta să primești ceva în schimb, ci fă asta fără scopul de a obține ceva în schimb, căci dragostea nu-i făcută din Sacrificiu, ci din Iubire...din sentimentul de Iubire fără condiție, fără scop, fără compromis....doar sentimentul ce te face mai Fericit.
 Iubește simplu, curat, fără inhibiții, fără rezerve. Dăruiește Dragostea ta în mod necondiționat și lasă-te purtat pe aripile Iubirii căci este atîîîît, dar atîîîîît de frumos cînd Inima ție inundată de fericire și de răsfățul dragostei. 
Urmează-ți îndemnul inimii, ascult-o și ai să vezi adevărata frumusețe a Vieții.
Iar azi, de 14 Februarie ai încă un MOTIV în plus să faci asta, cu o floare, cu un sărut, cu o îmbrățișare, cu un "Te Iubesc" spus din adăncul sufletului.
Oameni frumoși, IUBIȚI-VĂ căci asta știu că puteți să o faceți fiecare din voi, savurați clipele petrecute împreună, pecetluiți-vă pe suflet sărutul unui altuia și acordați-vă cît mai mult timp pentru Noi, 
Voi,
 Amîndoi 
fiindcă o singură Viață avem, 
haideți să o trăim în 
IUBIRE 
!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu